زندگی نامه و نکاتی جالب در مورد بروس لی

بروس لی در یک بیمارستان چینی در محله چینی‌های در ۲۷ نوامبر سال ۱۹۴۰  در ساعت اژدها بین ساعت ۷ تا ۹ صبح در سال اژدها طبق تقویم طالع‌بینی چینی در سانفرانسیسکو در کالیفرنیا  به دنیا آمد ، به این ترتیب او یک شهروند دوملیتی ، هنگ کنگ و ایالت متحده بود ، مادر او کاتولیک و از چینی های آلمانی تبار بود و پدرش لی هو چون (Lee Hoi-Chuen) چینی بود؛ زمانیکه بروس لی سه ماه داشت، والدینش به هنگ کنگ برگشتند.

 

 

بروس لی در سال ۱۹۵۶، به دلیل عملکرد ضعیف تحصیلی و احتمالاً رفتار پرخاشگرانه، به کالج سنت فرانسیس خاویر منتقل شد. جایی که برادر ادوارد، معلم و مربی تیم بوکس مدرسه، او را راهنمایی می‌کرد.

 

پس از اینکه لی در چندین دعوای خیابانی شرکت کرد، والدینش به این نتیجه رسیدند که او باید در هنرهای رزمی آموزش ببیند.

 

 

 

بروس لی از آب بدش می‌آمد و قادر نبود شنا کند. در عوض قادر بود تنها با دو انگشت حرکت شنا را انجام دهد! او قادر بود با انگشت اشاره و انگشت شست خود ۵۰ بار شنا برود! او به قدری قوی شده بود که می‌توانست تخته‌های چوبی به ضخامت ۱۵ سانتی‌متر را به راحتی بشکند ، بروس لی قادر به شنا کردن نبود. برادر بروس لی یعنی رابرت و خاهرش فِبه، این راز جالب بروس را برملا کردند.

 

مرگ بروس لی هنوز یک معمای بزرگ است. بروس لی در مورد خود قبل از مرگ گفته است: «اگر قرار باشد من فردا بمیرم، من هیچ پشیمایی ندارم. من هر چیزی که در طول حیاتم می‌خواستم انجام دادم. شما نمی‌توانید چیزی بیشتر از این ، از زندگی بخواهید. این افسانه جاودان، در سن ۳۲ سالگی درگذشت.»

 

لی با تمرین حرکات خود را چنان سریع انجام می‌داد که می‌توانست دانه‌های برنج را در هوا با چوب مخصوص غذاخوری چینی‌ بگیرد. حرکات او به قدری سریع بود که کارگردانان فیلم برای اینکه افراد بتوانند حرکات او را خوب ببینند سرعت فیلم را آهسته میکردند.

 

طرفداران او و بسیاری از رزمی کارهای امروزه هنوز در تلاش برای کسب مهارت مشت نزدیک او هستند ، او در سال 1962 با 15 ضربه مشت و پا تمام حریفان خود را به مدت 11 ثانیه ناک اوت (بیهوش) کرد.

 

زمانی او به صورت کاملا تصادفی جکی جان را به سختی مورد ضرب و شتم قرار داد اما جکی میخندید زیرا از قرار گرفتن در مقابل مردی که بسیار به او افتخار میکند ، لذت میبرد.

 

 

بروس لی از طرفداران دو آتیشه محمد علی کلی بود و تمام مسابقات او برای لی بسیار مهم بودند و همه را زیر نظر داشت.

 

ییپ من استاد بروسلی بود ،  شخصی که استعداد بی نظیر بروسلی را کشف کرد و لی به او قول داد که هنر کنگ فو را فقط در چین حفظ کند ، اما بروس لی به قولش وفا نکرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *